Glutenfri Rasp – De Bedste Varianter

Glutenfri Rasp – De Bedste Varianter

13. januar 2019 0 Af Nulgluten

Rasp er et produkt, som bruges i et stort antal af retter. Lige fra æblekage til fars og til panering af fisk, krebinetter, grønsager og meget andet. Det kan være svært at vide, hvad man skal gøre, når man skal lave en af disse retter i en glutenfri udgave. Men bare rolig, det er skam muligt at få fat i glutenfri rasp. Her kommer en beskrivelse af de 3 bedste af slagsen, og hvor du kan købe dem.

Glutenfri og økologisk Rasp 1


Rasp af risbrød glutenfri Økologisk

Denne glutenfri rasp er nok den mest populære og udbredte udgave. Raspen er lavet af økologisk italiensk risbrød, som giver en fin og lækker smag. Den eneste meltype, der er brugt til produktet, er rismel, som sammen med vand og salt er ingredienserne i denne rasp. Alt i alt er det en god og velfungerende rasp, som er meget populær og ovenikøbet økologisk. Den kan anvendes med succes på præcis samme måde, som du normalt bruger almindelig rasp.


Glutenfri rasp af majsgryn

Majsrasp – Økologisk

Økologisk og glutenfri majsrasp fra Bauck Hof, som laver en række af økologiske og glutenfri produkter til madlavning. Raspen er lavet på majsgryn, og har derfor en lidt anden og mildere smag end de andre glutenfri rasp lavet på rismel. Raspen fungerer rigtig godt til det hele lige fra panering til æblekage, og er alt i alt sund og lækker.


Glutenfri rasp fra Clearspring 3

Clearspring Rasp af brune ris Ø

Glutenfri og økologisk rasp fra Clearspring, som er kendt for sine mange økologiske kvalitetsprodukter. Også denne rasp er baseret på rismel, og der er brugt økologisk fuldkornsrismel og havsalt til denne rasp. Den fungerer rigtig fint til al slags madlavning med rasp, og er desuden også økologisk og fiberrig. Alt i alt en lækker og velfungerende rasp fra Clearspring.

Det var de 3 bedste varianter af rasp i en glutenfri udgave. Håber at indlægget kunne hjælpe dig. Har du spørgsmål er du velkommen til at smide en kommentar.

Se også

Hvad er der gluten i?

Glutenfri Rugbrød