Webshop

Velkommen til Webshoppen

Her har vi et udvalg af nemme glutenfri bageblandinger fra Nulgluten.dk.
Fri fragt ved køb for over 600 kr.

Ny i

Fan favoritter

På tilbud

Mest solgte

Nemme glutenfri bageblandinger

Vi har her hos Nulgluten.dk taget intiativ til at oprette denne shop med salg af egne glutenfri bageblandinger. Det har vi gjort, da vi synes der mangler ordentlige glutenfri bageblandinger i danske supermarkeder og generelt på det danske marked. Mange glutenfri brødprodukter findes på frost eller er i høj grad stivelsesbaseret og er ofte ret dyrt. Hvis man vil have glutenfri brød og bagværk af god kvalitet, som er baseret på “naturlige” ingredienser, og dermed er sundt og mættende, så har man været nødt til at bage selv eller bruge omstændige bageblandinger. Men det er ikke alle, der har tid og lyst til det.

Derfor har vi lavet disse glutenfri bageblandinger. Bageblandingerne er nemme at anvende, og skal blot blandes med simple ingredienser. Nogle af produkterne kan blive bagt med det samme, mens andre skal have tid til at hæve. Vi anvender ingen E-numre eller fortykningsmidler, og bruger i stedet “naturlige” ingredienser. Læs evt. mere om brugen af bageblandingerne HER.

Der er fri fragt ved køb for over 600 kr. Ellers koster fragten ned til 45 kr. Læs mere i vores handels- og leveringsbetingelser.