Handels- og leveringsbetingelser

Nulgluten I/S
Støberigade 21
2450 København SV
CVR: 41032596
Mail: nulgluten@gmail.com

I forbindelse med vores shop side gælder følgende handels- og leveringsbetingelser. Disse handels- og leveringsbetingelser gælder for alle kunder i Danmark. Vi leverer kun i Danmark.

Bestilling og betaling

På vores shop side er det muligt at bestille varer. Alle priser er inklusiv moms. Betaling sker på siden kasse. Betalingen adminstreres af Stripe, Inc.. Du skal have et gyldigt betalingskort for at gennemføre betalingen. Følgende betalingskort kan bruges på siden

  • VISA/Dankort
  • Mastercard

Vær opmærksom på, at Stripe, Inc. trækker beløbet allerede, når ordren modtages.

Levering

Vi leverer med GLS. Pakken kan sendes til en pakkeshop, hvor den skal afhentes, eller direkte til hjemmet. Fragten for levering til pakkeshop koster 56 kr. Fragten for levering til døren koster 72 kr. På siden kasse vælges leveringstype. Ved levering til udleveringssted er det ikke muligt at vælge et bestemt udleveringssted. I stedet leveres pakken blot til det afhentningsted, der er tættest på din addresse. Har du et bestemt ønske til udleveringssted, kan dette dog angives i feltet bemærkninger til ordren på siden kasse.

Forventet levering er indenfor 7 dage. Men vi garanterer levering indenfor 3 uger. Kan varen ikke leveres indenfor 7 dage, får du besked herom.

Fortrydelsesret

Da alle vores produkter er fødevareprodukter, er der ingen fortrydelsesret, såfremt emballagen er brudt. Er emballagen ubrudt har du 14 dages fortrydelsesret. Ønsker du at fortryde dit køb, skal du kontakte os. Bemærk at kunden betaler for returfragten.

Vil du annullere din ordre, inden du har modtaget pakken, så er dette muligt såfremt ordren ikke er afsendt. I så fald skal du kontakte os. Er pakken sendt afsted, kan du ikke anullere dit køb. Men du kan gøre brug af fortrydelsretten og returnere pakken ved modtagelse.

Persondata

For at kunne handle på vores shop skal du som minimum oplyse: Navn, addresse, e-mail og telefonnummer. Disse data gemmes i 5 år, hvorefter dataene slettes jævnfør bogføringsloven. Ingen data gives videre til tredjepart, medmindre der er tale om et delvist salg af virksomheden. Som kunde har du mulighed for at få indsigt i vores registrering af data om dig.

Klageadgang

Vil du klage, skal du kontakte os på vores mail nulgluten@gmail.com. Kan vi ikke finde en løsning, så kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk