Om nulgluten

Først og fremmest tak fordi du bruger nulgluten.dk og er interesseret i at lære mere om os. Her kan du læse mere om os, vores historie og vision.

Vi startede nulgluten.dk i starten af 2019 med en klar vision om at hjælpe andre danskere, som af den ene eller anden årsag helst vil undgå gluten i deres mad. Vi deler derfor vores glutenfrie opskrifter, guides og tricks i håb om, at det kan hjælpe andre til en nemmere glutenfri hverdag.

Vi har selv den glutenfri livstil helt inde på kroppen, da vi til dagligt lever med gluten-intolerance. De opskrifter og tricks, vi deler med jer her på siden, er derfor nogle, vi selv bruger og har udviklet til vores egen hverdag.

Dengang vi fik at vide, at vi helt skulle undgå gluten i vores kost, oplevede vi, at det var svært og udfordrende at finde gode opskrifter til glutenfri mad. Efterhånden som vi opbyggede mere og mere erfaring i det glutenfri køkken, fik vi ideen om at dele vores erfaring med andre, som kunne have samme udfordringer som os. Derfor besluttede vi at starte nulgluten.dk.

Vi håber rigtig meget, I får glæde af vores glutenfrie opskrifter, guides og tricks. Vi er glade for, at I bruger siden og håber det kan give jer en lille hjælp til en nemmere glutenfri hverdag.

Skaberne bag nulgluten

Vi er to søskende, Mie og Peter, som står bag nulgluten.dk. Peter har siden 2016 lidt af sygdommen cøliaki, som betyder at man ikke kan tåle gluten. Sammen har vi eksperimenteret og udviklet opskrifter indenfor det glutenfri køkken. Og det er nu dem, som vi deler ud af. Vi håber meget, at siden kan hjælpe dig.