• Forside
  • Nyheder
  • Webshop
    • Shop
    • Kurv
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød og Boller
    • Kager og Søde Sager
  • Hvad er gluten?
  • Om nulgluten

Bageblanding

Viser alle 6 resultater

  • Glutenfri Grovboller bageblanding

    Bageblanding: Glutenfri Grovboller

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv
  • Bageblanding til kernebrød med ekstra kerner

    Bageblanding: Glutenfri Kernebrød med Ekstra Kerner

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv
  • Glutenfri Madpandekager

    Bageblanding: Glutenfri Madpandekager

    kr. 29,00
    Tilføj til kurv
  • Bageblanding til glutenfri mørkt kernebrød

    Bageblanding: Glutenfri Mørkt Kernebrød

    kr. 44,00
    Tilføj til kurv
  • Bageblanding til glutenfri pandekager

    Bageblanding: Glutenfri Pandekager

    kr. 34,00
    Tilføj til kurv
  • Nulglutens glutenfri toastbrød

    Bageblanding: Glutenfri Toastbrød

    kr. 44,00
    Tilføj til kurv

0 Kommentarer

  • Linda siger:
    9. januar 2020 kl. 16:07

    Hej og godt nytår 🙂

    Jeg har købt en kaffekværn – Bodum Bistro.

    Tak for dine gode fif.
    Mit spørgsmål er egentlig bare, om man ikke kan kværne hel hirse, hel boghvede, hele havre osv. Lige som ris jo er hele?

    Mvh Linda

    Svar
    • Peter siger:
      10. januar 2020 kl. 20:23

      Hej Linda

      Tak for de fine ord 🙂 Tænker sagtens, at man kan kværne disse ting også. Jeg har dog ikke den store erfaring med at kværne hel hirse, boghvede og havre, så jeg ved ikke om kernerne måske er for hårde for kaffekværnen, og at man i stedet skal bruge en kornkværn. Men umiddelbart tror jeg godt, at det kan lade sig gøre.

      Med venlig hilsen
      Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
  • Helle siger:
    25. februar 2020 kl. 17:21

    Findes der ikke glutenfri lasagneplader uden rismel??

    Svar
    • Peter siger:
      9. marts 2020 kl. 18:37

      Hej Helle
      Tak for dit spørgsmål. Det er rigtigt, at de 3 varianter vi har nævnt ovenfor, alle indeholder rismel. Der findes ikke så vanvittig mange forskellige slags glutenfri lasagneplader, så jeg ved ikke om man helt kan komme udenom rismel. Men både Urtekrams og Felicias lasagneplader indeholder mere majsmel end rismel.

      Med venlig hilsen
      Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
  • Malene siger:
    9. marts 2020 kl. 11:36

    Rummo’s glutenfri pasta smager også rigtig godt. Den kan jeg servere for hele familien, så jeg ikke skal stå der og vurdere hvor sulten jeg og de er for at afpasse mængderne af glutenholdig og glutenfri pasta. Det er jo ikke altid man er så sulten, som man troede, nogen gange er man jo mere eller mindre sulten. Rummo har givet mindre spild på denne måde.

    Svar
    • Peter siger:
      12. marts 2020 kl. 12:47

      Hej Malene
      Tak for dit input. Er helt enig. De bedste glutenfri pasta og spaghetti er efterhånden så gode, at man sagtens kan servere dem for alle. Hvilket er utroligt rart, så man ikke skal spekulere i at lave to slags pasta. Jeg har ikke selv prøvet Rummo’s pasta, men det kan da være det skal overvejes 😉
      Med venlig hilsen
      Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
  • Maja siger:
    18. marts 2020 kl. 8:38

    Hej
    Min kæreste og jeg er begyndt at brygge øl i det små. Her er der en masse byg og andre korn rester tilbage, ved du om jeg kan male det i en kaffekværn?

    Hilsen Maja

    Svar
    • Peter siger:
      20. marts 2020 kl. 14:07

      Hej Maja

      Jeg vil tro, at man sagtens kan male disse kornrester i en kaffekværn, hvis man ønsker at lave mel ud af det. Men I skal nok være opmærksomme på, at kornet skal være helt tørt, før i forsøger at kværne det.

      Med venlig hilsen
      Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
      • Sanne nielsen siger:
        7. november 2020 kl. 8:16

        Hej ?
        Jeg undre mig over en ting. Der står altid på ris at de skal skylles grundigt. Det kan man jo ikke gøre her.
        Kan man evt skylle dem og komme det i en dehydrator inden man kværner?
        Mvh Sanne

        Svar
        • Peter siger:
          8. november 2020 kl. 12:28

          Hej Sanne
          Uhm, der må jeg være dig svar skyldigt. Jeg har blot kværnet risene uden at skylle dem først. Jeg har ikke selv en dehydrator, men hvis risene bliver helt tørre deri, så kan den metode helt sikkert bruges.
          Med venlig hilsen
          Peter
          Medstifter af nulgluten.dk

          Svar
  • Anette siger:
    23. januar 2021 kl. 18:32

    Tak for gennemgangen. Har du nogen erfaring med jyttemel?

    Svar
    • Peter siger:
      30. januar 2021 kl. 16:26

      Hej Anette

      Det var så lidt:-) Jeg kender godt jyttemel, men har ikke selv prøvet at bruge det desværre. Ligesom nogle andre glutenfri melblandinger er det lavet til at kunne erstatte hvedemel i en opskrift. Så jeg tænker, at det sagtens vil kunne bruges, men igen vil der nok være nogle typer af bagværk, som det fungerer bedre til en andre.

      Med venlig hilsen
      Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
  • Angelina siger:
    28. januar 2021 kl. 13:06

    Hej Peter

    Man siger jo at ris ikke er særlig sundt og skal man parti have ris, så skal man spise brune ris. der er arsenik i ris, derfor skal de skylles først.Gør man ikke det, så e r det kun begrænset af hvad man kan indtage af rismel.I hvertifælde når det er hjemmelavet.Jeg ved ikke hvordan industrien laver det.

    Jeg laver selv begyndt at lave min egen havremel som jeg bruger til havre panekager og som mel i frikadeller. Boller ville jeg rigtig gerne bage, men ikke hvis det ikke er sundt og nærende for min krop. Ved ikke rigtig med kartoffelmelhvor godt det er heler.

    Tak ellers for din opskrift.

    Venlig hilsen

    Angelina

    Svar
    • Peter siger:
      30. januar 2021 kl. 17:02

      Hej Angelina

      Tak for dine input. Ja nogle typer af ris kan være en god ide at skylle inden brug. F.eks. brune ris. Men man kan f.eks. skylle risene først og så lade dem tørre i nogle dage, inden man kværner sit hjemmelavede mel. Godt at høre, at du ellers har succes med hjemmelavet mel. Kartoffelmel ville jeg nok holde mig fra i store mængder, da det er baseret på kartoffelstivelse, som ikke er særligt nærende.

      Med venlig hilsen
      Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
    • Christine siger:
      9. december 2021 kl. 19:11

      Hej Angelina
      Der er ikke arsenik i ris, men arsen.
      Mvh. Christine

      Svar
  • Ole Grøn siger:
    13. april 2021 kl. 19:55

    Hvorfor kan man ikke i Danmark købe den vidunderlige norske glutenfrie pulversovs Toro glutenfri brun saus???? Vi køber og får sendt ladninger af dette stof fra norsk familie og venner. Den er standardvare i norske butikker men der findes intet tilsvarende i danske søvnige do.

    Svar
    • Peter siger:
      26. april 2021 kl. 12:45

      Det er et godt spørgsmål! Det lyder lækkert, og ville helt sikkert være en efterspurgt vare herhjemme. Som sagt er der ikke mange glutenfri pulversovse i Danmark, men vi må håbe, at der snart kommer noget lignende i danske supermarkeder.
      Med venlig hilsen
      Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
  • Sandra Nielsen siger:
    10. oktober 2021 kl. 12:18

    Jeg skal lave boller i karry og plejer at smelte smør og kommer karry i og hvedemel og væske løbende. Men denne gang skal en der spiser glutenfrit spise med, ville jeg allerede fra start kunne bruge maizena eller gør man det først tilsidesat ?
    Mvh Sandra

    Svar
    • Peter siger:
      13. oktober 2021 kl. 18:23

      Hej Sandra
      Du kan sagtens tilsætte maizena fra start sammen med smørret men gerne i en lidt mindre mængde end klassisk hvedemel. Det har jeg gjort mange gange, og det virker helt fint. Har du problemer med det, kan du dog vælge at røre maizena ud i væske og tilsætte det efterfølgende, hvilket egentlig er den måde som maizena er beregnet til at blive brugt på.
      Med venlig hilsen
      Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
  • Ole siger:
    4. april 2022 kl. 13:22

    Du kan også bruge Rismel, det er utrolig nemt at arbejde med.

    Svar
    • Peter siger:
      23. juli 2022 kl. 21:11

      Hej Ole
      Tak for dit input. Ja, rismel er helt klart også en mulighed, som jeg også selv har brugt nogle gange.
      Mvh Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
  • Ole siger:
    4. april 2022 kl. 13:34

    Skift Lasagne pladerne ud med enten Hvidkål, eller med en bund af fintsnittede grøntsager (Kan købes i 500 grams poser næsten alle steder) for et sundt alternativ, da alle de stivelser er roden til alt ondt!

    Svar
    • Peter siger:
      23. juli 2022 kl. 21:17

      Hej Ole
      Tak for dit råd. Det er helt sikkert et lækkert sundt alternativ, og lyder som noget der er værd at prøve. Dog vil jeg mene, at smagen så bevæger sig lidt væk fra en klassisk lasagne, som er udgangspunktet for denne opskrift:)
      Mvh Peter
      Medstifter nulgluten.dk

      Svar
  • Charlotte siger:
    13. juni 2022 kl. 0:40

    Hej

    De 3 du har lagt op her, er det 1-1?- altså, hvis der står i en opskrift at der skal bruges 200 gram hvedemel, så er det også 200 gram af en af de 3 glutenfri du har lagt frem her?

    Mvh. Charlotte

    Svar
    • Peter siger:
      23. juli 2022 kl. 21:21

      Hej Charlotte
      Ja, lige præcis forholdet burde være 1-1. Men det kan være en god ide at prøve sig lidt frem og eksperimentere afhængig af, hvad man bager:)
      Mvh Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
  • Herdis Just siger:
    1. august 2022 kl. 8:47

    Det var da en super gennemgang. Tusind tak!
    Mvh Herdis

    Svar
    • Peter siger:
      17. august 2022 kl. 10:33

      Hej Herdis.
      Mange tak. Vi er glade for, du sætter pris på det 🙂
      Mvh Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
  • Morten Jul Lægaard siger:
    11. august 2022 kl. 12:45

    Er det ikke lidt for lidt mel til et “stort” brød?
    Og jeg er midt i processen 😒

    Svar
    • Peter siger:
      17. august 2022 kl. 10:43

      Hej Morten.
      Nej, det passer med et brød som på billedet. Det kan godt være, at det blot er et “mellemstort” brød. Dejen må gerne være meget tynd, når man arbejder med den. Håber at det lykkedes for dig.
      Mvh Peter
      Medstifter af nulgluten.dk

      Svar
  • Anders siger:
    25. oktober 2022 kl. 22:06

    Fin artikel, som netop har lært mig at rismel kommer fra rå og ukogte ris, hvilket betyder jeg at jeg kun i begrænset omfang vil benytte rismel, da ris som ikke er udblødt en dags tid, har et høj indhold af arsen.

    Svar
  • Instagram
  • Pinterest
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt
  • Handels- og leveringsbetingelser

Nulgluten I/S 41032596 | Copyright © 2023