Bedste Glutenfri Webshops

Bedste Glutenfri Webshops

21. september 2021 0 Af Nulgluten

Her på nulgluten.dk har vi jo vores egen webshop med et lille udvalg af glutenfri bageblandinger (gå evt. til shoppen HER). Selvom vi er glade og stolte over vores shop og over vores bageblandinger, så har vi fortsat kun et begrænset udvalg, og vi forhandler udelukkende bageblandinger. Mange andre ting kan være gode at have, når man laver mad i det glutenfri køkken. Derfor har vi kigget på andre glutenfri webshops, som vi også selv benytter os af. Når man vil bage selv og lave glutenfri mad fra bunden, er det nemlig nødvendigt at have en del forskellige ingredienser i køkkenet. Derfor laver vi dette indlæg, hvor vi sammenligner nogle af de bedste webshops til indkøb af glutenfri produkter. Disse webshops er store, og har produkter til både glutenfri madlavning, glutenfri bagning og færdige glutenfri snacks og lignende.

Her er en gennemgang af nogle af de bedste webshops til indkøb af glutenfri fødevareprodukter.

Helsebixen.dk

Helsebixen.dk har med sit store udvalg af glutenfrie produkter gjort sig selv til en af de mest benyttede webshops blandt glutenintolerante. Der er tale om en online helsebutik, som med sine mange produkter til fornuftige priser er meget benyttet. Helsebixen.dk har stort set alt, hvad du skal bruge til din glutenfri bagning og madlavning. Se her Helsebixen.dk’s store udvalg af glutenfri produkter.

Helsehelse.dk

Helsehelse.dk er en af landets største online helsebutikker. Webshoppen er kendt for sit store udvalg af produkter og sin gode kundeservice. Især indenfor det glutenfrie har Helsehelse.dk et kæmpe sortiment, og er helt sikkert en webshop, hvor du kan lave alle dine indkøb til din glutenfrie hverdag. Se Helsehelse.dk’s glutenfri udvalg her.

Helsam.dk

Helsam har gennem en lang årrække været en førende kæde indenfor helse, kost og personlig pleje. Virksomheden har butikker fordelt landet over, men har i de senere år også haft stort fokus på at udvikle deres webshop. Da det er en stor virksomhed, har webshoppen også et enormt udvalg, og som glutenintolerant finder man mange spændende og relevante produkter. Se Helsam.dk’s glutenfri produkter her.

Matas.dk

Det er måske ikke alle, der forbinder Matas med mad og fødevareprodukter. Men faktisk har Matas især på virksomhedens webshop haft stort fokus på glutenfrit og andet helsekost over de seneste år. Derfor er Matas.dk nu blevet en stor spiller indenfor området, og webshoppen har et af de allerstørste udvalg, når det kommer til glutenfrie madlavnings- og bageprodukter. Se Matas.dk store udvalg af glutenfri produkter her.

Med24

Med24 har et stort udvalg af glutenfrie produkter til bagning og madlavning, og er en velfungerende online skønheds- og helsebutik. Med24 giver rabat på alle sine produkter til medlemmer af deres medlemsklub. Det er gratis at være medlem hos Med24, og du kan derfor ende ud med at spare mange penge, hvis du handler meget hos Med24. Se her Med24’s store udvalg af glutenfri fødevarer.

Viivaa.dk

Viivaa.dk forhandler helsekost og sundhedsartikler. Webshoppen har et stort udvalg af glutenfri produkter, og tilbyder også en medlemsordning, hvor man får 20% i rabat på alle produkter. Det koster 89 kr om måneden at være medlem, men første måned er gratis. Handler du meget og stort ind kan det derfor være en fordel at oprette sig som medlem hos Viivaa.dk. Se her Viivaa-dk’s glutenfri udvalg.

Udvalgte glutenfri varer fra disse webshops


Til glutenfri bagning skal man ofte bruge nogle lidt “specielle” ingredienser, som man ellers ikke benytter meget normalt. Disse ingredienser kan tit være svære at få fat i, da de ikke er særlig udbredte, og derfor ikke forhandles i et særligt stort omfang.

Vi har tit styrtet rundt fra det ene supermarked til det andet, når vi skulle bage. For så har det ene supermarked haft den ene ingrediens men ikke den anden, og så har det andet supermarked alligevel ikke haft den første ingrediens men en helt tredje ingrediens og så videre og så videre. Og nogle ingredienser har man endda slet ikke kunne finde i supermarkederne, men kun i helsebutikker.

Med andre ord: Det har været ret besværligt.

Men så fik vi øjnene op for webshops, og det gik op for os, at det er en meget nemmere løsning. Når du handler over nettet, har du nemlig et meget bedre overblik, og udvalget er generelt langt større, så du hos den rigtige webshop, kan købe alt hvad du har brug for til din glutenfri bagning. Derudover er det også tit billigere, og man har i hvert fald større mulighed for at sammenligne priser, når man handler på webshops.

Vi har ovenfor samlet nogle af de webshops, som vi benytter os meget af i vores hverdag, og som alle har et godt udvalg af glutenfrie bage- og madlavningsprodukter.

Se også

Glutenfri Nudler – Her finder du det

Glutenfri Bagning: De 5 mest uundværlige produkter