Glutenfri Lasagneplader – De bedste slags

Glutenfri Lasagneplader – De bedste slags

12. februar 2019 4 Af Nulgluten

Lasagneplader er en afgørende ingrediens for at kunne lave en god og lækker lasagne. Lever du glutenfrit, ved du nok alt for godt, at lasagneplader desværre indeholder gluten, da de er lavet af pasta. Men der findes heldigvis mange super gode lasagneplader på markedet, som ikke indeholder gluten, og minder om og smager fuldstændig ligesom helt almindelige lasagneplader med gluten. På den måde kan man, selvom man ikke tåler gluten, igen få lov at spise denne dejlige, klassiske og familievenlige ret. Få i dette indlæg et overblik over de bedste glutenfri lasagneplader, og hvor du kan finde dem på nettet.

Er du frisk på selv at lave lasagneplader fra bunden, kan du prøve vores opskrift på hjemmelavede glutenfri polenta lasagneplader. Polentapladerne smager dog ikke helt som almindelige lasagneplader, da de ikke er lavet af pasta, men af polenta. De følgende lasagneplader minder dog alle meget om klassiske lasagneplader, og smager alle rigtig godt og fungerer perfekt til at lave en glutenfri lasagne.

Lasagneplader glutenfri fra Semper

Glutenfri lasagneplader fra Semper

Disse lasagneplader fra Semper er nok de allerbedste glutenfri lasagneplader målt på smag og konsistens. De er virkelig lækre, og er helt perfekte til at lave en glutenfri lasagne. Semper laver altid gode glutenfri kvalitetsprodukter, og det gør sig også gældende for disse glutenfri lasagneplader. Vil du være sikker på at få et godt resultat hver gang, så kan du trygt vælge Sempers lasagneplader.

Urtekram Pasta lasagne glutenfri Ø

Glutenfri lasagneplader fra Urtekram

Økologiske glutenfri lasagneplader fra Urtekram. Fungerer også rigtig godt til din lasagne. Ligesom alt andet fra Urtekram er disse lasagneplader lavet af simple økologiske ingredienser, som bare smager virkeligt godt. Både på smag og konsistens minder lasagnepladerne om helt klassiske lasagneplader med gluten, og kan anvendes på samme måde som almindelige lasagneplader.

Lasagneplader af majs og ris – Økologisk

Italienske glutenfri lasagneplader af majs og ris

Økologiske og super gode lasagneplader lavet af majs- og rismel. Produktet er lavet af det italienske firma Felicia, som har kvalitet i højsædet, og som også er kendt for sit glutenfri pasta. Det er derfor også nogle virkelig gode glutenfri lasagneplader, som fungerer perfekt i din lasagne.


Det var vores bud på de bedste lasagneplader uden gluten. Du kan bruge pladerne i din normale lasagne opskrift på præcis sammen måde, som du anvender almindelige lasagneplader. Står du og mangler en opskrift på lasagne, kan du f.eks. se denne opskrift på lasagne, som også indeholder en hjemmelavet glutenfri bechamelsauce.

Se også

Glutenfri Pasta – De bedste alternativer

De 5 bedste glutenfri kogebøger