Glutenfri Færdigretter – Her er de bedste

Glutenfri Færdigretter – Her er de bedste

14. juli 2020 0 Af Nulgluten

Hvis man har været på udkig efter glutenfri færdigretter, så har man helt sikkert fået sin sag for. Og er man til de nemme og hurtige færdigretter, kan man få det svært som glutenintolerant eller glutenallergiker. Færdigretter indeholder nemlig ofte et hav af ingredienser, og det er sjældent, at gluten ikke er at finde i en af ingredienserne.

Når det så er sagt, så er det faktisk efterhånden muligt at få fat i nogle gode og lækre glutenfri færdigretter. I dette indlæg har vi samlet nogle af de bedste, der findes på markedet.

Til at starte med vil vi dog lige anbefale Økovejens side om glutenfri hurtigretter.

Her har Økovejen samlet deres sortiment af glutenfri hurtigretter. Noget er decideret færdigretter, mens andet er nemme krydderiblandinger eller pulverblandinger til forskellige retter. Men tag et kig på det, der er mange spændende ting!

Glutenfri Færdigretter – Falafel

En meget udbredt glutenfri færdigret er falafel. Falafel er nemlig naturligt glutenfri, og det er relativt nemt at lave en falafel mix, som blot skal blandes med vand. På den måde bliver det nemt og hurtigt i køkkenet at få lavet en glutenfri ret.

Glutenfri Færdigretter – Supper

Det er også ret udbredt med glutenfri supper. Du kan både få instant supper, som blot skal blandes med kogende vand. Og så kan du også få færdige supper, som bare skal varmes.

Glutenfri Pizza

Pizza er en populær ret at lave, når der skal laves noget nemt. Hvis man er til frysepizzaer eller færdige bunde, så tager det ikke meget tid i køkkenet. Glutenfri frysepizzaer kan ikke købes over nettet, men findes i enkelte supermarkeder bl.a. Rema 1000. Glutenfri færdige pizzabunde kan man dog godt købe online. Du kan finde en opskrift på glutenfri pizzabunde her.

Glutenfri Grød og Müsli

Her fokuserer vi på morgenmåltidet. Vil man have et nemt men også lækkert måltid mad om morgenen, så kan glutenfri instant grød eller glutenfri kvalitets müsli være løsningen.

Glutenfri Karry Pasta

Dette er egentlig ikke en færdigret. Men karry pasta gør ofte livet i køkkenet væsentligt nemmere. Uanset om man er til rød, gul eller grøn karry, så kan man nemt tilsætte karry pastaen til diverse retter for at få en smagfuld og lækkert udseende ret.


Se også

Glutenfri Nudler: Her kan du finde dem

Glutenfri Spaghetti – Her er de bedste