Lancering af Egen Shop med Glutenfri Bageblandinger

Lancering af Egen Shop med Glutenfri Bageblandinger

6. september 2021 0 Af Nulgluten

Vi er glade for at kunne meddele, at vi her på nulgluten.dk netop har lanceret vores egen webshop med salg af glutenfri bageblandinger. Se shoppen ved at klikke på knappen nedenfor.

Nemme glutenfri bageblandinger

På shoppen har vi et lille udvalg af glutenfri bageblandinger. Disse bageblandinger er lavet, så det bliver nemmere selv at kunne bage glutenfrit. Vi oplever, at mange synes det kan være tidskrævende og besværligt at bage selv, og med disse bageblandinger bliver det med garanti nemmere. Vi har haft fokus på at gøre bageblandingerne nemme og overskuelige at anvende.

Sunde og naturlige ingredienser

I alle vores hjemmelavede glutenfri bageblandinger bruger vi naturlige ingredienser. Det vil sige, at kemisk fremstillede produkter som glutenfri hvedestivelse, xantham gum, fortykningsmidler og lignende har vi holdt os fra. Vi benytter i stedet ingredienser, som man ved hvad er, og som er naturligt glutenfrie.

Når man er på en glutenfri diæt, kan det være svært at få nok kostfibre og fuldkorn i kosten. Disse ting kommer ofte fra produkter, som der normalvis er gluten i. Mange af de glutenfri produkter, man kan købe i supermarkederne, er ofte i høj grad stivelsesbaseret, og indeholder ikke meget næring. Derfor kan det være en god ide at bage selv. Med vores hjemmelavede bageblandinger bliver det nu endnu nemmere. Vi laver 2 slags glutenfri kernebrød, så man kan vælge sin foretrukne favorit. Til begge disse kernebrød har vi haft fokus på at lave nogle sunde, mættende og nærende brød. Begge brød indeholder mange kostfibre, og er en god og sund erstatning for “klassisk” rugbrød. Vores glutenfri kernebrød er utroligt nemme og lækre, og kan med god samvittighed spises til hverdag.

Fragt og levering

Vi leverer pakker med GLS. Fragten koster ned til 42 kr ved levering til pakkeshop. Vælges GLS pakkeshop, så afleveres pakken til det udleveringssted, som er nærmest din addresse. Det er pt. ikke muligt selv at vælge udleveringssted. Vil du gerne benytte et bestemt udleveringssted, så kan dette angives i feltet “bemærkninger til ordren” når du gennemfører købet. Læs evt. vores handels- og leveringsbetingelser.