Glutenfri Müsli – Her er de bedste

Når det kommer til glutenfri müsli, er der mange som har deres problemer. Er du en af dem, som normalt er vild med müsli? Så kan det nemlig være noget af en udfordring at skifte over til en glutenfri diæt. Normale müsli produkter indeholder ingredienser som havregryn, havrekerner, rugkerner, bygmalt og lignende, som alt sammen indeholder gluten, og som man derfor bliver nødt til at undgå som glutenintolerant.

Det er skam muligt at købe glutenfri müsli i en del supermarkeder efterhånden. Men ofte er det nogle lidt kedelige og tørre udgaver, som ikke er særlig interessante for den kræsne müsli-spiser.

Men på mange webshops er der efterhånden kommet et stort og spændende udvalg af glutenfri müsli. På den måde kan man også som glutenallergiker nyde et lækkert morgenmåltid eller andet med en sprød, knasende og velsmagende müsli. Det er disse produkter, som vi nu vil gennemgå, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvor du finder de bedste af slagsen.

Glutenfri Müsli: Granola med kakao og paranødder

Glutenfri müsli med kakao og nødder

Denne lækre glutenfri müsli er lavet er Danish Granola Company, som er en ret ny webshop, der har specialiseret sig i at lave kvalitets granola. Alt er håndlavet, økologisk, glutenfri og med stor fokus på kvalitet. Med denne udgave får du en lækker smag af kakao, kerner og nødder samt havregryn.

Granola med æble, appelsinskal og cashewnødder

Granola med æble og appelsin

Endnu en glutenfri müsli fra Danish Granola Company, som altså virkelig laver kvalitets müsli. Denne udgave indeholder æble, appelsinskal og cahsewnødder samt forskellige frø og kerner. Smagen er frisk og syrlig, og minder om sommer. Det er en sund, mættende og særdeles smagfuld müsli.

Granola Berry fra Guru Snack

Granola müsli

Denne gang er der tale om en müsli fra Guru Snack. Müslien er sprængfyldt med smag, og indeholder tre forskellige slags bær, som gør müslien frisk og lækker. Med en glutenfri müsli som denne, får du en god og sund start på dagen. Produktet er glutenfri, vegansk og økologisk.

Glutenfri ristet müsli – Havreknas

Glutenfri havre müsli fra aurion

Denne ristede müsli fra Aurion er også super lækker. Den har fokus på det knasende element i en müsli. Og produktet har et højt indhold af havre, som mætter godt og er sundt. Derudover indeholder den bl.a. boghvede, mandelsplitter og bær.

Eat Natural Glutenfri müsli med boghvede

Glutenfri müsli til morgenmad

Eat Naturals bud på en glutenfri müsli skiller sig væsentligt ud ved ikke at indeholde havre eller havregryn. I stedet er der et højt indhold af boghvede og derudover sprøde ris og forskellige frø, bær og kerner. Müslien er også krydret med kanel, og er ristet.

EASIS Granola Hindbær

Granola med hindbær og boghvede fra easis

Endnu en velsmagende ristet müsli. Denne granola har god smag af hindbær, og er uden tilsat sukker eller sødemidler. Smagen er god og knasende, og med denne müsli som topping på din morgenmad, bliver du ikke skuffet. Du får nemlig en helt klassisk og velsmagende müsli.


Se også

Glutenfri morgenmad og morgenmadsprodukter

Glutenfri knækbrød med kakao

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *