Test af Urtekrams glutenfri bageblandinger
Som du måske har bemærket, har Urtekram i år lanceret en ny række af glutenfri bageblandinger. Dette omfatter bl.a. brugerboller, fødselsdagsboller og groft kernebrød. I alt har Urtekram lavet 6 forskellige glutenfri bagemix. Du finder dem alle ved at klikke nedenfor. Vi har her på nulgluten.dk testet nogle af disse bageblandinger, og deler i dette…
Glutenfri Brød med havre, ris og boghvede
Dette glutenfri brød med havre, ris og boghvede er virkelig lækkert, og har en dejlig krumme. Brødet er luftigt og lækkert indeni, og har en sprød skorpe udenpå, helt som det skal være. Teknikken til dette brød er lidt anderledes end i vores andre opskrifter på glutenfri brød. Til dette brød laves nemlig en startdej,…
Glutenfri Fødselsdagsboller
Disse glutenfri fødselsdagsboller er delikate, søde og lækre. De er et forsøg på at efterligne de klassiske søde fødselsdagsboller, som man får serveret til fødselsdage og lignende begivenheder sammen med kaffe og kage. Og det er i den grad lykkedes at lave en ekstra lækker og glutenfri udgave af disse boller. Til opskriften på disse…
Glutenfri Fiskefileter
Glutenfri fiskefileter er vores bud på de velkendte panerede rødspættefileter. Fiskefileter kan være en god måde at få fisk på, og så hører det sig ofte til klassiske julefrokoster eller lignende. At panere sine fiskefileter selv er faktisk ikke særlig svært, på trods af at det ikke er så udbredt. Mange køber færdigpanerede fiskefileter, og…
Glutenfri Hirsebrød
Her kommer en opskrift på et utroligt lækkert glutenfri hirsebrød. Dette brød er for folk, som går efter at bage det helt perfekte brød. For dette glutenfri brød kan nemlig konkurrere med selv de bedste glutenholdige brød. Brødet er primært baseret på hirsemel, hvilket skaber en god tekstur, så brødet får en god krumme med…
Glutenfri Foccacia brød
Glutenfri foccacia brød har vi i denne opskrift kastet os over. Det sprøde italienske brød er noget vi er ret vilde med, og i denne opskrift er det lykkedes at lave et glutenfri et af slagsen, som er sprødt, lækkert og svampet præcis som det skal være. Foccacia brød kan spises som tilbehør til et…
Glutenfri Tærte med champignon, spinat og bacon
At lave en glutenfri tærte kan godt være lidt af en udfordring. Det afgørende er at få lavet en perfekt tærtebund. Når det først er lykkedes, kan man nemt lave alle sine yndlingstærter. Med denne opskrift på glutenfri tærte synes vi, at det er lykkedes helt perfekt 😉 Opskriften på den glutenfri tærtebund er selvfølgelig…
Glutenfri Bananbrød
Her kommer en opskrift på et dejligt og lækkert glutenfri bananbrød. Flere og flere er begyndt at falde for bananbrød, som egentlig stammer fra USA. Det er på en måde en blanding mellem franskbrød og banankage, og kan derfor både spises med pålæg eller blot som det er. Dette glutenfri bananbrød er dejligt luftigt, og…
Glutenfri Madbrød
Her kommer en opskrift på et fleksibelt glutenfri madbrød, som kan bruges til lidt af hvert. Madbrødet er super lækkert og luftigt, og i denne opskrift har vi puttet et lækkert peberfrugtfyld på toppen. Men du kan nemt erstatte fyldet med noget andet, hvis du foretrækker det 🙂 Dejen tager ikke særlig lang tid at…
Glutenfri Færdigretter – Her er de bedste
Hvis man har været på udkig efter glutenfri færdigretter, så har man helt sikkert fået sin sag for. Og er man til de nemme og hurtige færdigretter, kan man få det svært som glutenintolerant eller glutenallergiker. Færdigretter indeholder nemlig ofte et hav af ingredienser, og det er sjældent, at gluten ikke er at finde i…
Glutenfri Drømmekage
Drømmekagen er en af de mest populære danske skærekager, og har været det siden 60’erne, hvor den blev opfundet i Nordjylland. Bare fordi man ikke kan tåle gluten skal man da ikke snydes for den lækre og traditionsrige kage, og derfor kommer her en opskrift på lækker glutenfri drømmekage. At udvikle en glutenfri drømmekage er…
Glutenfri Cookies
Sprøde, lækre og nemme glutenfri cookies! Det er faktisk ikke særlig vanskeligt at lave den populære småkage i en glutenfri version. Med denne opskrift tager det ikke lang tid, og kræver ikke mange “specielle” glutenfri ingredienser. Og så får du nogle lækre og sprøde cookies, som er et sikkert hit. Det er havregryn og havremel,…