Glutenfri stenalderbrød med hampefrø

Dette glutenfri stenalderbrød med hampefrø er et anderledes og spændende brød, som ikke indeholder så meget som en knivspids mel. Brødet er nemt at lave og er fyldt med kerner, frø og nødder, der gør det til et sundt og nærende alternativ til rugbrød. Derudover indeholder brødet hampefrø, som gør det mere luftigt og lækkert end klassiske stenalderbrød.

Ingredienser – Glutenfri stenalderbrød med hampefrø:

Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og kom massen i en smurt brødform (gerne en silikoneform). Bag stenalderbrødet i 6o minutter til det dufter skønt og føles fast. Så nemt kan det gøres! God fornøjelse.

Se også en af vores andre spændende opskrifter på glutenfri brød:

Glutenfri kernebrød med pastinak
Stenalderbrød

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *