Viden Om

Mand der følger vejledning og får viden om et glutenfri liv

Velkommen til vores side Viden Om. På denne side har vi samlet en række af vores mest dybdegående artikler, som alle giver dig meget nyttig viden og vigtig information. Se nedenfor en lille beskrivelse af vores artikler, og læs dem som du finder interessante.

1. Cøliaki: Fakta og gennemgang af den kroniske sygdom

I denne artikel gives der et generelt indblik i sygdommen cøliaki. I artiklen gennemgås selve sygdommen, hvilke konsekvenser den får, og hvad man bør gøre, hvis man får cøliaki. Læser du denne artikel får du rigtig godt styr på sygdommen, og får et bedre overblik over, hvad det vil sige at lide af cøliaki. Læs artiklen HER.

2. Hvad er der gluten i?

En gennemgang af hvilke fødevarer og produkter, som man skal undgå for at leve glutenfrit. I artiklen får du viden om, hvad der normalt indeholder gluten, hvordan du tjekker et fødevareprodukt for gluten, hvilke udfordringer man skal være særligt opmærksom på og meget mere. Læs artiklen HER.

3. Erstat hvedemel og brug gamle opskrifter

At bruge sine normale opskrifter ved blot at erstatte hvedemelet, er ofte en vanskelig opgave. Men i denne artikel gennemgås, hvordan man kan få succes ved denne metode, og hvad man skal være opmærksom på for at opnå det bedst mulige resultat, når man erstatter hvedemel i sine gamle opskrifter. Læs artiklen HER.