Majspandekager

Majspandekager er en lækker form for madpandekager, der ligesom andre madpandekager spises med et lækkert fyld af kød, grønt, dressing og lignende. Og så har majspandekager den fordel, at de er fuldstændig glutenfrie. Majspandekager er derfor en perfekt løsning, hvis man er på udkig efter glutenfri madpandekager. Her følger en opskrift på nogle super lækre majspandekager, som både er hurtige at lave og smager rigtig dejligt. God fornøjelse!

Ingredienser – Majspandekager (6 stk. store pandekager)

Pisk mælken og æggene sammen. Tilsæt salt, olivenolie og polenta og rør det hele godt sammen. Tilsæt majsmelet lidt efter lidt, og sørg for at få pisket eventuelle klumper ud af dejen. Når dejen har en fin jævn konsistens, er du klar til at stege pandekagerne.

Varm en pande op med en klat smør eller lidt olie. Steg pandekagerne ved middelvarme et par minutter på hver side til de har fået farve og ser lækre og færdige ud. Tilsæt efter hver pandekage nyt fedtstof på panden, så pandekagerne ikke hænger ved. Det er også en god idé at piske dejen op af og til, da polenta og majsmel ellers har en tendens til at samle sig i bunden af dejen.

Server majspandekagerne med dit yndlingsfyld. F.eks. med salat, agurk, tomat, avocado, kylling og en lækker dressing. En lækker variant er også med oksekød og tzatziki.

Se også

Glutenfri Burgerboller

Glutenfri Nudler: Her kan du finde dem

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *